01 NOV '23 - 20:00

Ecotrip Festival: Blue Dog – Songs of the Anthropocene

Ecotrip Festival: Blue Dog – Songs of the Anthropocene

Tickets

NOV WO 01
Standaard 5
Jong <25 3
Haarlem Pas 3
KOOP TICKETS

MUZIEK

Geïnspireerd door onder andere 20ste-eeuwse kleinkunst, hiphop, klassieke muziek en doodsangst om een stervende aarde schrijft Matthias Konecny (alias Blue Dog) songs over hoe de mensen met elkaar en de planeet omgaan. Zijn composities zijn een pleidooi voor menselijkheid, troost en humor, en tegen cynisme, vals optimisme en allesverterend geloof in vooruitgang.

In zijn “Songs of the Anthropocene” kanaliseert Blue Dog gevoelens van angst en frustratie, en verklaart hij de liefde aan alles wat wil leven. Op zijn derde album – Songs of the Anthropocene III – staan liederen in het Engels, Nederlands, en zelfs in het Duits. Bereid je voor op een avond vol afwisseling en persoonlijke perspectieven op de klimaatcrisis.

Matthias Konecny studeerde compositie aan het Conservatorium van Den Haag. Naast muzikant en activist is hij leraar Engels op een middelbare school en vertaalt hij teksten voor opera en toneel.

Matthias Konecny – zang en piano

Dit programma is onderdeel van het Ecotrip Festival, Het Haarlems festival over duurzaamheid en cultuur dat van 28 oktober tot 6 november plaats vindt.

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

UIT ETEN VOOR HET EVENT?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

Tickets

Nov 01
Standaard 5
Jong <25 3
Haarlem Pas 3
KOOP TICKETS

Muziek