Nieuws

Luister naar onze Pletcast!

Onze debatavonden zijn vanaf nu terug te luisteren via onze podcast: Pletcast. Hier is wekelijks een nieuwe aflevering te beluisteren betreffende de debatten die door de Pletterij zijn georganiseerd. Luister naar de Pletterij podcast De Pletcast via Spotify, Apple Podcasts of You Tube.

IMAGE

Volg ons ook op Jazz023, Podium Post Haarlem en Cultuur023!

Alle evenementen van De Pletterij zijn nu ook te vinden op de agenda’s van Jazz023, Podium Post Haarlem en Cultuur023. De kaarten reserveer je uiteraard gewoon via onze site.

IMAGE

HUISHOUDELIJKE MEDEDELING:

Vanaf 1 april 2023 is het bij de Pletterij niet meer mogelijk met contant geld af te rekenen voor tickets aan de kassa of voor consumpties aan de bar. Betalen aan de kassa en aan de bar kan met pin en creditcard! Vragen? Stuur een mail naar info@pletterij.nl

BENEFIET!

Tijdens de kerstvakantie zijn er 2 kostbare videocamera’s uit de Pletterij gestolen. De FNV is een benefiet inzameling gestart om deze camera’s te kunnen vervangen. Als u hier aan wilt bijdragen dan kunt u uw bijdrage overmaken op NL 59 INGB 0003 0445 64 o.v.v. Camera’s voor de Pletterij. We zijn u zeer dankbaar!

IMAGE

20 DEC 2022: PLETTERIJ IMPRO-VOETBAL HAALT € 638,01 OP VOOR QATARESE ARBEIDERS

Tijdens het WK Voetbal Qatar hebben we het Voetbal Impro-project weer van stal gehaald. Vier wedstijden lang hebben 2 teams, muzikanten aan weerszijde van het scherm, muzikaal commentaar gegeven. We hadden een keur aan muzikanten op het podium, zowel uit Haarlem als uit de roemruchte Amsterdamse impro-scene. Eerlijk is eerlijk, de muziek zorgde regelmatig voor […]

IMAGE