10 APR '24

PLETTERIJ-DEBAT “SAMEN SLIM”

PLETTERIJ-DEBAT “SAMEN SLIM”

Tickets

APR WO 10
Standaard €3,00
Jonger<25 jr €1,50
Haarlem Pas €1,50
KOOP TICKETS

DEBAT

Out-of-the-box-samenwerken in het publiek domein

Energietransitie, duurzaam en klimaatbestendig bouwen, woningbouwopgave, sociale cohesie, eenzaamheid. Zomaar een handjevol maatschappelijke opgaven die alleen effectief kunnen worden aangepakt als je er sectoroverschrijdend naar kijkt. Waardoor dingen mogelijk worden, die met een afzonderlijke aanpak niet lukken of veel duurder zijn. Aanleiding voor het debat op 10 april is een publicatie van het Watertorenberaad “Samen slim”.

Haarlemmer Annius Hoornstra werkte mee aan dit rapport en vertelt op 10 april over slim verbinden van opgaven, partijen en portemonnees.

De andere gasten op het podium zijn Saskia Müller (directeur Amsterdam Energie), Godfried Lambriex (bestuurder Buurts) en Jaap Meindersma (directeur gemeente Haarlem).  Zij delen hun ervaring in het publieke domein en geven hun kijk op sectoroverschrijdend samenwerken en te overwinnen obstakels. En natuurlijk de vraag: wat kan Haarlem ermee?

Annius Hoonstra is adviseur stads- en gebiedsontwikkeling, medeoprichter ThePositiveLab
Saskia Müller is werkzaam als directeur/bestuurder Amsterdam Energie
Godfried Lambriex is bestuurder Haarlemse welzijnsorganisatie Buurts
Jaap Meindersma is directeur fysiek domein bij de gemeente Haarlem

Deze avond, olv moderator Carlijn Elemans, over creativiteit, bureaucratie, optimisme en realiteit is een must voor wie zich niet neerlegt bij bestaande kaders en denkwijzen.

Carlijn Elemans is redacteur van de Pletterij

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien.

Tickets

Apr 10
Standaard €3,00
Jonger<25 jr €1,50
Haarlem Pas €1,50
KOOP TICKETS

Debat