05 May '23 - 20:00-22:00

GAY MOVIE NIGHT: THE KIDS ARE ALRIGHT

GAY MOVIE NIGHT: THE KIDS ARE ALRIGHT

Tickets

MEI VR 05
Standaard ticket € 5,00
KOOP TICKETS

FILM

GAY MOVIE NIGHT: THE KIDS ARE ALRIGHT

In 2023 organiseert de Pletterij i.s.m. een groep Haarlemse initiatiefnemers een maandelijkse Gay Movie Night. De eerste vrijdag van de maand kun je in hier terecht voor een ontmoetingsplek, om mooie gay films te zien en voor een interessant nagesprek.

Ken jij de echte Gay filmklassiekers al?
Elke eerste vrijdag van de maand is er in de Pletterij een gay film te zien met voor of na de film een kort gesprek. En een gezellige borrel natuurlijk!
Heb jij zin in een leuke avond? Neem je vrienden mee en kom gezellig langs. Iedereen is welkom, of je nu gay, lesbisch, hetero of alles ertussenin bent!

Vanavond: THE KIDS ARE ALRIGHT
The Kids Are All Right is een Amerikaanse film uit 2010, geregisseerd door Lisa Cholodenko met in de hoofdrollen Annette Bening, Julianne Moore en Mark Ruffalo. De film werd genomineerd voor vier Oscars in de categorieën beste film, beste vrouwelijke hoofdrol, beste mannelijke bijrol en beste origineel script. Het won de Golden Globe in de categorie beste film – musical of komedie.

kids are alright

Uit eten voor het event?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

QoS logo
  • Share on:   

Tickets

May 05
Standaard ticket € 5,00
KOOP TICKETS

Film