03 APR '23 - 20:00-22:00

CODARTS CONCERT: KARISMA QUARTET

CODARTS CONCERT: KARISMA QUARTET

Tickets

APR MA 03
Standaard ticket € 12,50
Haarlem Pas € 8,00
Jong <25jr € 8,00
KOOP TICKETS

MUZIEK

De Pletterij organiseert samen met Codarts Rotterdam, hogeschool voor de kunsten, afdeling World Music and Dance, een serie studentenconcerten in het seizoen. Vijf keer per jaar biedt de Pletterij het podium aan ensembles met de meest getalenteerde muzikanten. Verwacht een staalkaart van de verschillende richtingen: flamenco, tango, Turks, Indiaas, latin.

KARISMA QUARTET
Karisma is begin 2020 opgericht door vier muzikanten met verschillende muzikale en culturele achtergronden. Ze spelen hun eigen composities. Met flamencomuziek als harmonische basis ontleent Karisma aan het jazzidioom en verwerkt ritmische motieven uit Cubaanse en Latijns-Amerikaanse muziek. Het combineert de Andalusische elegantie van de flamencogitaar met de dramatiek van de saxofoon, de sterke lijnen van de contrabas en de zachte beats van de percussie. Het resultaat is een prikkelend geluid.

Bezetting:
Anoush Saadat – flamenco gitaar
Loek van den Berg – saxofoon
Ildo Nandja – double bass
David González Arnesto – percussie

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

Uit eten voor het event?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

QoS logo

Tickets

Apr 03
Standaard ticket € 12,50
Haarlem Pas € 8,00
Jong <25jr € 8,00
KOOP TICKETS

Muziek