29 NOV '23 - 20:00

Vierde Schalkwijkdebat: duurzaamheid in Schalkwijk

Vierde Schalkwijkdebat: duurzaamheid in Schalkwijk

Tickets

NOV WO 29
Gratis reservering 0
KOOP TICKETS

DEBAT

Klimaatverandering, opwarming, duurzaamheid, het zijn de belangrijke thema’s voor de komende decennia. Hoe wordt de roep om duurzaamheid ervaren in Schalkwijk. Wordt deze roep bij alle groepen gehoord en kan iedereen mee in de ‘duurzaamheidstransitie’?

Bewustwording van duurzaamheid is een belangrijk thema in veel gemeenschappen, waaronder ook in Schalkwijk. Duurzaamheid verwijst naar het streven om de behoeften van de huidige generatie te vervullen zonder de mogelijkheden van toekomstige generaties in gevaar te brengen. Dit kan betrekking hebben op milieukwesties, economische stabiliteit en sociale rechtvaardigheid. Wat gebeurt er in Schalkwijk om die bewustwording te stimuleren? Welke rol speelt de gemeente, maatschappelijke organisaties, onderwijs?

Het is voor alle Schalkwijkers van belang om te onthouden dat bewustwording van duurzaamheid een voortdurend proces is, en het vereist de betrokkenheid van de hele gemeenschap. Daarom gaan we in gesprek met de wethouder, raadsleden, inwoners en belanghebbenden over hoe we positieve veranderingen en een duurzame toekomst voor Schalkwijk kunnen creëren.

De Pletterij organiseert maandelijks debatten over lokale maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in Schalkwijk. Op verschillende plekken in de wijk en over onderwerpen die spelen in de wijk of buurt. Dat doen we samen met de diverse organisaties in Schalkwijk.

Locatie: Grote Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem

Aanvang 20.00 uur

Toegang gratis maar graag wel aanmelden via deze website

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als
podcast terug te zien.

Tickets

Nov 29
Gratis reservering 0
KOOP TICKETS

Debat