23 JUN '23

Stadmakerscongres Haarlem

Stadmakerscongres Haarlem
JUN VR 23

EVENEMENT

Op 23 en 24 juni vindt voor de tweede maal het Haarlems Stadmakerscongres plaats. Afgelopen jaar vonden er in de Pletterij drie stadmakersdebatten plaats over Broedplaatsen, Klimaatdapatatie en Energie opwekken in de wijk. Over deze onderwerpen praten we graag met jou door op het Stadmakerscongres 23 juni. Als onderdeel van het congres organiseert de Pletterij, samen met TG Lava en de Stookkamer op vrijdagmiddag in gebouw De Vereeniging een talkshow over culturele broedplaatsen, van 15.20- 16.20.

Koop snel een kaartje.

Stadmakerscongres Haarlem 23 juni

Samen maken we Haarlem! Op Congresdag 23 juni organiseren vooral lokale initiatiefnemers, ontwikkelaars en andere professionals werksessies voor elkaar. Iedereen kan aanschuiven en ‘de kunst van het stadmaken’ afkijken. 

Hoe maak je je buurt groener, aardgasvrij of schone plastic vrije grachten? Veel Haarlemmers willen sneller dan de gemeente. Veel sneller. Of grootschaliger. Of radicaler. Op het Haarlemse Stadmakerscongres op 23 juni komen deze initiatiefnemers elkaar tegen en delen er ervaringen. 

Bekijk het mooie programma met meer dan 35 workshops of lezingen. Koop tot 15 juni jouw Early Bird ticket!