31 MRT '23 - 17:00-18:00

POLITIEK CAFÉ

POLITIEK CAFÉ

Tickets

MRT VR 31

Het Politiek Café is gratis toegankelijk.

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons YouTube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

DEBAT

De Pletterij organiseert in samenwerking met Haarlems Nieuwsblad en NH Nieuws iedere maand een Politiek Café. Daags na de raadsvergadering blikken presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Nieuwsblad), Geja Sikma (NH Nieuws) en Jan Hoekema (Pletterij) terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op?

Deze maand in het Politiek Café: gaat Haarlem een referendum houden over de invoering van betaald parkeren? De moderatoren gaan in gesprek met Dimitry van den Berg (D66) en oppositielid Ruud Kuin (SP). En zijn de omwonenden nu tevreden over de veiligheidsplannen rond de Domus Plus locatie, de opvang voor mensen met psychische of verslavingsproblemen? We horen Melissa Oosterbroek (Groen Links) en Mirjam Otten (Hart voor Haarlem) hierover. Columnist van dienst is Raja Alouani over de Ramadan.

Het programma is gratis toegankelijk voor publiek. Ook kan het programma gratis gevolgd worden via een livestream: via ons YouTube-kanaal en via de websites van het Haarlems Nieuwsblad en Haarlem – NH Nieuws. Na afloop is het politiek café als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.