29 MRT '24 - 17:30-18:3

Politiek Café: terugblik op parkeerreferendum en zorgen over jeugdzorg

Politiek Café: terugblik op parkeerreferendum en zorgen over jeugdzorg

Tickets

MRT VR 29
Het politiek café is gratis toegankelijk. 0

DEBAT

De Pletterij organiseert in samenwerking met het Haarlems Nieuwsblad iedere maand een Politiek Café. Daags na de raadsvergadering blikken nieuwe Politiek Cafe- presentator Tim Engelbart (Haarlems Dagblad) en Jan Hoekema (Pletterij) met politieke gasten terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op?

Deze maand blikken we terug op het referendum over parkeerregulering, dat 6 maart plaats vond. Eloy Aerssens- VVD, Janneke Moedt- PvdD en Dimitry van den Berg- D66 gaan in gesprek met Jan Hoekema en Tim Engelbart. En we hebben het met Sibel Ozogul- SP en Eloy Aerssens over de toenemende problemen in de jeugdzorg. Wachtlijsten worden langer, er is sprake van personeels- en geldtekort en jongeren dreigen tussen wal en schip te raken. Niesco Dubbelboer is een kenner van referenda en wordt regematig door Haarlemse raadsleden geconsulteerd. Hij laat in een interview zijn licht schijnen op het parkeerreferendum. Muziek is er van accordeonist Peter Arends.

Het programma is gratis toegankelijk voor publiek. Ook kan het programma gratis gevolgd worden via een livestream: via ons YouTube-kanaal en via de websites van het Haarlems Nieuwsblad en Haarlem – NH Nieuws. Na afloop is het politiek café als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

UIT ETEN NA HET EVENT?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

Tickets

Mar 29
Het politiek café is gratis toegankelijk. 0

Debat