01 MRT '24 - 17:00-18:00

Politiek Café over referendum parkeerregulering

Politiek Café over referendum parkeerregulering

Tickets

MRT VR 01
Gratis reservering 0
KOOP TICKETS

DEBAT

De Pletterij organiseert in samenwerking met het Haarlems Nieuwsblad iedere maand een Politiek Café. Daags na de raadsvergadering blikken presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Nieuwsblad) en Jan Hoekema (Pletterij) met politieke gasten terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op?

Deze maand staat in het Politiek Café het referendum over parkeerregulering, dat 6 maart plaats vindt, centraal. Met onder meer de initiatiefnemers van het referendum, de raadsleden Ruud Kuin- SP en Moussa Aynan- Jouw Haarlem, en Dimitry van den Berg- D66, Maarten Wiedemeijer- PvdA, Janneke Moedt – PvdD en Joris Blokpoel- VVD. Niesco Dubbelboer (PvdA) is specialist in referenda en houdt een column. Gerard Duppen, tegenstander en Mirjan Alsema, voorstander van regulering, vertegenwoordigen de Haarlemse burger. Muziek is er van accordeonist Peter Arends.

Het programma is gratis toegankelijk voor publiek. Ook kan het programma gratis gevolgd worden via een livestream: via ons YouTube-kanaal en via de websites van het Haarlems Nieuwsblad en Haarlem – NH Nieuws. Na afloop is het politiek café als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

UIT ETEN NA HET EVENT?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

Tickets

Mar 01
Gratis reservering 0
KOOP TICKETS

Debat