01 DEC '23 - 17:00-18:00

Politiek Café

Politiek Café

Tickets

DEC VR 01
Gratis reservering 0
KOOP TICKETS

DEBAT

De Pletterij organiseert in samenwerking met Haarlems Nieuwsblad en NH Nieuws iedere maand een Politiek Café. Daags na de gemeenteraadsvergadering blikken we terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op?

Presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Nieuwsblad), Geja Sikma (NH Nieuws) en Jan Hoekema (Pletterij) blikken terug op de afgelopen weken. Daarna worden de hoofdrolspelers van de afgelopen periode geïnterviewd.

We blikken terug op de Tweede Kamerverkiezingen met een drietal kandidaat Kamerleden, waaronder Chantal van den Bergh- CDA. Met raadsleden van de VVD, Trots Haarlem en D66 hebben we het over de ‘Fatbike- bende’, bestaat die nou wel of niet. Frans Smit van OP Haarlem wordt in het verdiepend interview bevraagd waarom hij na 9 jaar afscheid van de gemeenteraad.

Tickets zijn gratis maar reserveren is gewenst.

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

UIT ETEN NA HET EVENT?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

Tickets

Dec 01
Gratis reservering 0
KOOP TICKETS

Debat