26 JAN '24 - 16:00

POLITIEK CAFÉ – Let op: gewijzigde aanvangstijd! 16.00- 17.00 uur

POLITIEK CAFÉ – Let op: gewijzigde aanvangstijd! 16.00- 17.00 uur

Tickets

JAN VR 26
Standaard 0,00
KOOP TICKETS

DEBAT

De Pletterij organiseert in samenwerking met Haarlems Nieuwsblad iedere maand een Politiek Café. Daags na de gemeenteraadsvergadering blikken we terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op?

Presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Nieuwsblad) en Jan Hoekema (Pletterij) blikken terug op de afgelopen weken. Daarna worden de hoofdrolspelers van de afgelopen periode geïnterviewd.

Wat is er aan de hand met de talrijke explosies in woonwijken in Haarlem. Gaan we Rotterdam achterna? O.a. CDA- fractievoorzitter Ron Dreijer en Jacques Amand- Trots Haarlem laten hun licht hierover schijnen. Om de zoveel tijd laait de discussie weer op over ‘bouwen in het groen’. Nu de bouwlocaties in Haarlem schaars worden wordt hierover weer in de gemeenteraad gesproken. An- Jes Oudshoorn- D66, Melissa Oostenbroek- Groen Links en Jacqueline van den Broek geven hun visie.

VVD- fractievoorzitter Peter van Kessel beeindigt zijn raadslidmaatschap. Daarmee ontstaat er plek voor Robert-Jan Baars. Na het een-op-eengesprek dat Jan Hoekema met hem voert kennen we hem wat beter.

Muziek is er van accordeonist Peter Arends.

Tickets zijn gratis maar reserveren is gewenst.

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

Tickets

Jan 26
Standaard 0,00
KOOP TICKETS

Debat