20 OKT '23 - 17:00-18:00

POLITIEK CAFE

POLITIEK CAFE

Tickets

OKT VR 20
Gratis toegang 0
KOOP TICKETS

DEBAT

De Pletterij organiseert in samenwerking met Haarlems Nieuwsblad en NH Nieuws iedere maand een Politiek Café. Daags na de raadsvergadering blikken presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Nieuwsblad), Geja Sikma (NH Nieuws) en Jan Hoekema (Pletterij) terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op?

Deze maand in het Politiek Café gaan we het onder meer hebben over het nieuw op te zetten festival Fier, het festival dat Haarlem trots wil maken. De organisatie blaast flink in de bus en vraagt om een gemeentelijke subidie van een ton. De meningen zijn verdeeld. Nienke Klazinga- VVD en Joris Krouwels- D66 worden door Geja Sikma en Joost Verhagen ondervraagd. Met een verdiepend interview met Janneke Moedt van de PvdD en een column van Tom de Haan, stadsdominee.

De muziek is van accordeonist Peter Arends.

Het programma is gratis toegankelijk voor publiek. Ook kan het programma gratis gevolgd worden via een livestream: via ons YouTube-kanaal en via de websites van het Haarlems Nieuwsblad en Haarlem – NH Nieuws. Na afloop is het politiek café als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

Tickets

Oct 20
Gratis toegang 0
KOOP TICKETS

Debat