01 OKT '23 - 15:00- 17:00

Haarlem Vinyl Festival: Wilfried de Jong: Jazz met Schwung

Haarlem Vinyl Festival: Wilfried de Jong: Jazz met Schwung

Tickets

OKT ZO 01
Standaard 0
KOOP TICKETS

MUZIEK

Theater- en televisiemaker, schrijver en presentator Wilfried de Jong komt speciaal naar Haarlem om zijn liefde voor vinyl en jazz met ons te delen.

Dit programma wordt door De Jong zelf samengesteld en gepresenteerd. Daarnaast neemt hij stergitarist Cok van Vuuren mee. Verwacht een middagvullend programma met veel schwung!

Toegang is gratis, maar van tevoren dient er wel gereserveerd te worden.

Haarlem Vinyl Festival
Van 29 augustus- 1 oktober vindt door heel Haarlem het eerste Haarlem Vinyl Festival plaats. Haarlem heeft een rijke historie als het gaat om vinylproductie. Journalist Peter Bruyn schrijft hier een uitgebreid artikel over. Record Industry en de muziekopleiding van InHolland hebben het initiatief genomen om dit muziekmedium, dat weer helemaal terug van weggeweest is, uitgebreid te vieren met 3 dagen van muziek, lezingen en evenementen door de hele stad. De Pletterij doet hier uiteraard aan mee.

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

UIT ETEN NA HET EVENT?

Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

Tickets

Oct 01
Standaard 0
KOOP TICKETS

Muziek