31 JAN '24 - 20:00

HOE KOM IK AAN EEN HUISARTS?

HOE KOM IK AAN EEN HUISARTS?

Tickets

JAN WO 31
Standaard 3
Jong <25 1,50
Haarlem Pas 1,50
KOOP TICKETS

DEBAT

DEBAT “TOEKOMST HUISARTSENZORG”

Een bereikbare huisarts is een belangrijke, essentiële schakel in iedere buurt. Toch wordt het steeds moeilijker voor (nieuwe) Haarlemmers om in de buurt een huisarts te vinden.

Huisartsen gaan met pensioen; als nieuwe huisartsen al zin hebben in de sores van een eigen praktijk, is het vinden van geschikte praktijkruimte op de huidige vastgoedmarkt hondsmoeilijk, vaak onmogelijk. En de voor huisartsen vastgestelde tarieven houden onvoldoende rekening met de huisvestingskosten.  Als deze ontwikkeling zo doorgaat lijkt een ernstig huisartsentekort een kwestie van tijd. Wie is aan zet om het tij te keren, nu de vrije marktwerking tekortschiet en commerciële kapers op de kust liggen? Wat doet de gemeente, wat doen zorgverzekeraars?

Op 31 januari  gaan Vincent Puite (Haarlems huisarts), Rick van den Doel (Zilveren Kruis) en Diana van Loenen (wethouder) met u en elkaar hierover in gesprek onder leiding van Tenda Hoffmans.

Vincent Puite is huisarts in Schalkwijk.

Diana van Loenen is wethouder in Haarlem

Rick van den Doel is adviseur bij Zilveren Kruis

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

UIT ETEN VOOR HET EVENT?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

Tickets

Jan 31
Standaard 3
Jong <25 1,50
Haarlem Pas 1,50
KOOP TICKETS

Debat