13 MRT '24

UITVERKOCHT – GOEDE KLIMAATGESPREKKEN

UITVERKOCHT – GOEDE KLIMAATGESPREKKEN

Tickets

MRT WO 13
Standaard 3
Jong <25 1,50
Haarlem Pas 1,50
KOOP TICKETS

DEBAT

Klimaatpsychologie en Grootouders voor het Klimaat Haarlem

Als actieve “grootouders voor het klimaat” gaan we regelmatig in gesprek met anderen over onze zorgen rondom het klimaat. Dat doen we met familie en vrienden, maar ook met onbekenden en vaak andersdenkenden. We staan soms op een stadsfestival of delen folders uit in verkiezingstijd en vaak merken we dat deze gesprekken niet altijd makkelijk zijn.
De vraag is dus: Hoe kunnen we deze gesprekken goed voeren en daardoor meer mensen bereiken die zich ook zorgen maken (wel of geen grootouder) maar nog geen actie ondernemen? En hoe zorg je ervoor zelf hoopvol te blijven, zodat we de generaties na ons perspectief blijven bieden?

Met deze vragen hebben we contact gezocht met deskundigen op dit gebied: de klimaatpsychologen, die zich hebben verenigd in een stichting.

Twee van hen, Maurits van der Heijde en Leonie Stekelenburg, komen op 13 maart naar de Pletterij in Haarlem om over dit onderwerp een lezing te geven en op onze vragen (en nog meer) een antwoord te geven. We zijn daar ontzettend blij mee en verheugen ons op een bijzonder boeiende avond. We hopen dat veel mensen “met een groen hart” hierbij aanwezig willen zijn en iedereen is van harte welkom!!

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de lokale groep van Grootouders voor het Klimaat Haarlem.

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

UIT ETEN VOOR HET EVENT?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

Tickets

Mar 13
Standaard 3
Jong <25 1,50
Haarlem Pas 1,50
KOOP TICKETS

Debat