07 APR '23 - 20:00-22:00

GAY MOVIE NIGHT: JONGENS

GAY MOVIE NIGHT: JONGENS

Tickets

APR VR 07
Standaard ticket € 5,00
KOOP TICKETS

FILM

GAY MOVIE NIGHT: JONGENS

In 2023 organiseert de Pletterij i.s.m. een groep Haarlemse initiatiefnemers een maandelijkse Gay Movie Night. De eerste vrijdag van de maand kun je in hier terecht voor een ontmoetingsplek, om mooie gay films te zien en voor een interessant nagesprek. En een gezellige borrel natuurlijk!

Heb jij zin in een leuke avond? Neem je vrienden mee en kom gezellig langs. Iedereen is welkom, of je nu gay, lesbisch, hetero of alles ertussenin bent!

Te gast voor het nagesprek zijn dit keer Bowien Wegman (25 jaar). Zij is bestuurslid van COC en aanspreekpunt van Jong & Out en Mink Timmers (18 jaar), scholier.

Vanavond: JONGENS
De vijftienjarige Sieger is een sportieve, wat gesloten jongen. Wanneer hij tijdens de trainingen met zijn atletiekteam de intrigerende, onvoorspelbare Marc leert kennen, raakt hij langzaam maar zeker steeds meer verliefd op hem. De liefde blijkt van twee kanten te komen maar Sieger wil geen homo zijn en gaat met zijn vriend Stef op de meisjes af. Als hij vervolgens wat met Jessica krijgt, dwingt hij respect af bij zijn oudere broer. Toch wordt het voor hem steeds moeilijker om zijn gevoelens voor Marc te ontkennen.

JONGENS

Uit eten voor het event?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

QoS logo

Tickets

Apr 07
Standaard ticket € 5,00
KOOP TICKETS

Film