02 FEB '24 - 20:00

DROP ME OFF IN HAARLEM: WILLIAM BARRETT BAND

DROP ME OFF IN HAARLEM: WILLIAM BARRETT BAND

Tickets

FEB VR 02
Standaard 12,50
Jong <25 8
Haarlem Pas 8
KOOP TICKETS

MUZIEK

Dit is een concert in de serie ‘Drop me off in Haarlem’.

De William Barrett Band maakt positieve, energieke jazz die ingewikkeld noch eenvoudig is. Het is muziek die een kinderlijke speelsheid oproept, binnen een avontuurlijke klankwereld. Barrett leidt de band door zijn composities die evenveel vanuit het brein als vanuit het hart is gegrepen.

William Barrett Band bestaat uit:

Mo van der Does, Alto Saxophone 
Gijs Idema, Electric Guitar
William Barrett, Double Bass
Wouter Kühne, Drums 

Drop me off in Haarlem

In Haarlem zijn opmerkelijk veel top- jazzmusici woonachtig. Deze nog immer groeiende groep heeft zich verenigd onder de naam ‘Drop me off in Haarlem’ (naar een song van Duke Ellington). De Pletterij presenteert eens per maand een groep of project van een van de musici. Iedere tweede maandag van de maand vindt een sessie plaats waar deze musici spelen en gasten uitnodigen. Zo creëren we een nieuwe Haarlemse jazz- community van muzikanten en publiek.

Drop me off in Haarlem is een initiatief van bassist Paul Berner en Pletterij- programmeur en directeur Arno Duivestein.

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

UIT ETEN VOOR HET EVENT?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

Tickets

Feb 02
Standaard 12,50
Jong <25 8
Haarlem Pas 8
KOOP TICKETS

Muziek