04 APR '23 - 13:00-14:00

DE EPILOOG MET PIA VAN EGMOND (GRATIS LIVESTREAM)

DE EPILOOG MET PIA VAN EGMOND (GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

APR DI 04

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

LITERATUUR

DE EPILOOG – SPOTLIGHT OP BOEKEN

De Epiloog is een serie van livestreams/podcasts waarin In de Knipscheer-redacteur Peter de Rijk een-op-een in gesprek gaat met een schrijver van een recente, bijzondere roman. Soms zijn dat auteurs van Uitgeverij In de Knipscheer, soms van andere uitgeverijen. De duur van het gesprek varieert van 30 tot 35 minuten. Op 4 april 2023 staat in De Epiloog de spotlight gericht op Pia van Egmond (Den Haag).

Zij is gepensioneerd medisch specialist en debuteerde een half jaar geleden met de roman ‘Tijd om te gaan’. Een van de aanleidingen om deze roman over leeftijdsdiscriminatie te schrijven was de geruchtmakende column in De Volkskrant van Marianne Zwagerman waarin zij, midden in de coronacrisis, ouderen vergeleek met ‘dor hout dat gekapt zou moeten worden’.

De Epiloog wordt live gestreamd en technisch mogelijk gemaakt door de Pletterij, centrum voor debat en cultuur in Haarlem. De uitzending kan ook door belangstellenden worden bijgewoond in de Pletterij (Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem). Aanvang livestream 13.00 uur stipt. Zaal open 12.45 uur. Einde 14.00 uur. Toegang is gratis, reserveren kan telefonisch op 023 542 35 40 maar is niet noodzakelijk.


LIVESTREAM

Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

Tickets

Apr 04

Literatuur